• Advertisement

Nieuwsbrief december 2013Nieuwsbrief december 2013

Berichtdoor Admin Wim » 31 dec 2013, 15:59


Hierbij de laatste nieuwsbrief van 2013.

Zo op het eind van 2013 als er bij menig lid de eerste jongen in de schalen liggen en andere de voorbereidingen treffen voor de kweek van 2014 in de hoop dat het dit jaar wel zal lukken of dat ze de successen van het afgelopen seizoen zullen evenaren of zelfs verbeteren willen de beheerders en moderators u de beste wensen voor 2014 doen toekomen.

2013.

2013 was voor het forum toch wel weer een succes ,helaas waren er onduidelijkheden in de reglementen waardoor een aantal leden die vroegtijdig afhaakten in de diverse competities maar al met al hebben wij ten opzichte van andere forums niet te klagen.

Competities.

Eerdaags worden de topics van de nieuwe competities voor 2014 geplaatst,de laatste tijd is er hard gewerkt om de reglementen aan te passen ook is de mening van de leden gevraagd om mee te denken om eventueele mankementen te repareren het resultaat kunt u vinden onder de topic Reglement 2014.
Wij hopen in ieder geval dat we door deze aanpassingen een aantal onduidelijke stellingen hebben weggenomen.

Grote schoonmaak.

Besloten is om alle leden die van Mei 2013 niet meer aanwezig zijn geweest en/of geen berichten na hun aanmelding hebben geplaatst om deze te verwijderen ,het gaat niet om de kwantiteit qua ledenaantal maar om de kwaliteit,dit houd dus in dat er een negentig leden zijn verwijderd.

Grandslam 2014

Graag willen we samen met de leden de grandslam va 2013 evalueren,met andere woorden hoe is het bevallen , zagen toch wel een aantal leden afhaken die het jaar ervoor nog mee deden .
We gaan hier dus eerdaags een topic voor plaatsen en hopen dat eenieder zijn/haar mening daar zal plaatsen.

Forumdag 2014

Deze zal op 15 maart ( dus nog 10 weken) bij Harrie in Sint Oedenrode worden gehouden,tot 1 maart kan er worden ingeschreven.


Kerst Quiz

Tot aanstaande vrijdag kunnen de antwoorden van deel 2 nog per pb bij admin worden ingestuurd worden, u heeft deel 1 gemist maakt niet uit ,test uw kennis van de nederlandse postduif en het gaat om het meedoen en niet om het winnen.


Rest ons om alle leden nogmaals een gezond en succesvol 2014 toe te wensen


het duivencompetitie team
Sportgroeten,
Lid van het DuivenCompetitie.nl-team!
Admin Wim

Avatar gebruiker
Administrator
Administrator
 
Berichten: 3068
Geregistreerd: 24 jan 2010, 21:02
Woonplaats: Oud-Beijerland

Keer terug naar Reportages en nieuwsbrieven.Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron