• Advertisement

Beleid DuivenCompetitie.nlBeleid DuivenCompetitie.nl

Berichtdoor ICT » 18 jan 2011, 16:05

Beleid DuivenCompetitie.nl

Het financiele beleid:
DuivenCompetitie.nl is het enige grote forum, waarbij al het geld dat binnen komt, na aftrek van de kosten, via prijzen terug komt bij de leden en/of een goed doel. Totaal geen winstbejag, non profit. Hierdoor is het mogelijk om als liefhebber met een kleine portemonnee gerespecteerd te worden op een forum. Jaarlijks zal een financiele rapportage inzichtelijk zijn voor de medebeheerders.

Ondersteuning over het houden van postduiven:
Leden zullen eerlijk, en met raad en daad geadviseerd worden door liefhebbers als Harry van Boxmeer,, Eduard L. Verheij en vele anderen.


Diepte van discussies en vrijheid van postings:
De beheerders van dit forum geven de posters de ruimte om te posten. Bij diepgaande discussies wordt niet te snel ingegrepen. Respect voor elkaars mening, niet op de man, zolang alles maar goed beargumenteerd wordt.

Privacy en Internet:
De gebruikte software van dit forum is PHPBB3. De beheerders respecteren de software, zoals zij geprogrammeerd en gemodificeerd is. De procedures die door de beheerders gebruikt worden, zijn allen overeenkomstig de procedures van deze software, en zijn vastgelegd in nationale en internationale wetgeving betreffende Internet en Privacy. Concreet houd dit in dat u ten alle tijde gebruik kunt maken van uw eigen wachtwoord die versleuteld ligt opgeslagen. Indien u, om wat voor reden dan ook, geschorst wordt kun u nadien ten alle tijden inloggen met uw eigen wachtwoord. Uw privacy is hiermee gewaarborgd. De beheerders van dit forum zullen conform de wetgeving hierboven geschetst, niet meewerken aan verzoeken die de privacy van geregistreerde gebruikers schenden. Hier kan slechts van worden afgeweken wanneer een dergelijk verzoek een wettelijke grondslag heeft.

Hidden/Unhidden:
Daar we als vriendengroep elkaar moeten kunnen vertrouwen, is het systeem zo ingeregeld dat de gebruikers die zichzelf als onzichtbaar hebben ingesteld, zichtbaar zijn voor leden van dit forum. De onzichtbare leden blijven echter onzichtbaar voor gasten en nieuw geregistreerde gebruikers (gebruikers die zich nog niet hebben voorgesteld).

Gesteunde goede doelen 2010:
“Samenloop voor Hoop”, "3FM-Serious Request"

© Copyright
Zonder nadrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van DuivenCompetitie.nl is het niet toegestaan materiaal van DuivenCompetitie.nl te publiceren, kopiëren of reproduceren voor gebruik, gebruik op uw website of die van iemand anders.

Actief ledenbestand
Sommige delen van ons forum zijn openbaar, en inzichtelijk voor gasten. Voor het discussie-forum dient u een account met uw eigen naam aan te maken. Fictieve en/of fantasie namen worden hier niet geaccepteerd. Daar dit een vriendengroep is, en wij allemaal graag willen weten wie er meelezen en/of schrijven, zult u pas schrijfrechten krijgen indien u zich even voorstelt in het topic Voorstellen. Tussentijds heeft u gedurende een periode leesrechten op een gedeelte van dit forum (enkele onderwerpen zijn voor u gesloten). De beheerders van dit forum hebben het recht om de aangemelde leden die zich niet wensen voor te stellen (zonder opgaven van reden) weer te verwijderen.

Schorsing
Indien u onze doelstellingen tegenwerkt betreffende respect naar elkaar, geen respect heeft voor elkaars mening, op de man speelt en dit niet goed beargumenteerd, kunnen de beheerders in samenspraak met de moderators (het DuivenCompetitie-team) besluiten u voor een periode te schorsen.
Na twee schorsingen volgt een definitieve ban.
Hier gaan altijd een drie-tal schriftelijke waarschuwingen aan vooraf. Bij schorsing zal uiteraard uw privacy gewaarborgd blijven (zie citaat Privacy en Internet).

Op dit moment van schrijven worden er geen IP-nummers geweerd, zijn geen leden geschorst. Uiteraard hopen, en verwachten we dat deze maatregel in de praktijk niet noodzakelijk zal blijken.

Het DuivenCompetitie.nl-team
ICT

Avatar gebruiker
Administrator
Administrator
 
Berichten: 1923
Geregistreerd: 13 nov 2009, 14:28
Woonplaats: I.C.T Ondersteuning

Re: Beleid DuivenCompetitie.nl

Berichtdoor ICT » 08 jun 2011, 07:43

25-1-2011 Aanpassing Privacy en Internet na een gedegen studie.
30-1-2011 Aanvulling citaat Hidden/Unhidden
28-2-2011 Aanvulling citaat © Copyright
27-4-2011 Aanvulling citaat Actief ledenbestand
26-5-2011 Aanvulling citaat Schorsing na intern beraad
08-6-2011 Aanvulling citaat Actief ledenbestand: 'Tussentijds heeft u gedurende een periode leesrechten op een gedeelte van dit forum (enkele onderwerpen zijn voor u gesloten')
ICT

Avatar gebruiker
Administrator
Administrator
 
Berichten: 1923
Geregistreerd: 13 nov 2009, 14:28
Woonplaats: I.C.T Ondersteuning


Keer terug naar Doelstellingen, beleid DuivenCompetitie.nlWie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast