catharina schreef:1 konijn niet te groot
125gr spek ? 1 zakje gemengde groenten met kikker erwten
1 kopje rode wijn
1 kopje zoete of zure room
1 teen knoflook
1 eetlepel tomaten ketcup
suiker
rozemarijn
1 eetlepel sinasappel marmelade
peper en zout
Bekleed de romertopf met de plakjes spek. leg het ingewreven konijn met peper en zout in de romertopf en dek af met spek.De deksel erop en in de oven instellen op 250 gr en laat 40 minuten braden. De groenten de fijngewreven knoflook,de tomaten ketcup, mespunt suiker, rozemarijn, en de marmelade, wijn en room toevoegen . Het konijn 2 uur laten braden bij 220 gr . Lekker met patat of ardappel puree.
Super lekker gaan het zaterdag eten met visite. Voordeel je kunt het optijd in de oven zetten en geen omkijken naar, dus tijd voor je visite.
? moet het konijn 2 uur braden of ook romertof wat voor spek speklap ontbijdspek vetspek of gerooktspek