• Advertisement

Nieuwsbrief Januari 2016Nieuwsbrief Januari 2016

Berichtdoor Admin Wim » 03 jan 2016, 18:14

Nieuwsbrief Januari 2016.

Na lange tijd weer een nieuwsbrief en vanaf deze plaats de aller beste wensen in goede gezondheid toegewenst. We zijn druk bezig geweest achter de schermen zoals u wellicht heeft kunnen lezen doet Jacob lees admin een stapje terug en zijn plaats wordt weer ingenomen door mede oprichter Huib.
Ook hebben wij leden verwijderd die zich naar herhaalde mails niet wilde voorstellen.
Dit beleid blijven wij handhaven want iedereen mag weten met wie hij discuseer. Ook is het weer de bedoeling om een forumdag te organiseren het is de bedoeling dit in februari te doen te St. Oedenrode maar houd de site in de gaten.

Forumdag:
Het is bedoeling deze dag te organiseren medio februari op deze dag/middag gaan we onze kampioenen van diverse competities in het zonnetje zetten onder het genot van een hapje en een drankje. Ook willen we weer een koud buffet laten komen voor u maar voor de introduc├ęs vragen wij echter wel een kleine vergoeding. Opgave voor deze dag kunt u doen in de daarvoor bestemde topic.

Duivencompetitie.
De inschrijving van de duivencompetitie wordt eerdaags geopend dus wilt u meedoen schrijf u in.
En u weet het is en blijft Gratis.

Duivenruil:
Dit jaar weer iets nieuws een duivenruil onder het motto om elkaar beter te leren kennen en elkaar wat goeds te schenken om zo hoog mogelijk te eindigen.

Bonverkoop:
De duivencompetitie is een forum die gratis voor niets een duivencompetitie houd op haar forum. Om dit te blijven doen is wel wat geld nodig en daarom organiseren wij een bonnenverkoop in de tweede helft van januari. Wij vragen of u ons wilt helpen door een schenking van een bon of anders in welke hoedanigheid dan ook om ook de komende jaar alles gratis en goed te laten verlopen.
De verkoop zal plaats vinden op http://www.duivenmarktplaats.nl


Het duivencompetitie team.
Sportgroeten,
Lid van het DuivenCompetitie.nl-team!
Admin Wim

Avatar gebruiker
Administrator
Administrator
 
Berichten: 3068
Geregistreerd: 24 jan 2010, 21:02
Woonplaats: Oud-Beijerland

Keer terug naar Reportages en nieuwsbrieven.Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron