• Advertisement

Nieuwsbrief Juli 2012Nieuwsbrief Juli 2012

Berichtdoor ICT » 29 jul 2012, 20:58

Competities.
De vitesse -Midfond en dagfond zitten er voor dit seizoen al weer op.
Bij de Vitesse en Midfond zijn de kampioenen bekend (komen straks in een latere nieuwsbrief aan de orde) een aantal van ons had dit weekend de laatste dagfond dus ook deze komen in een later stadium aan de orde.
Ook dit jaar weer vele leden met prachtige resultaten op diverse disciplines.
Wat dat betreft voor allen met een eerste en Teletext-vermeldingen onze felicitaties.

Op de overnachtfond resten nog een paar vluchten en dan zijn ook daar de kampioenen bekend (zie Fondcafe superbokaal).

Bij de jonge duiven zien we de verschillen in aanvangstijd; er zijn leden die al over de helft zijn en anderen zijn pas een week bezig. Van onze moderators het verzoek dan ook om uw resultaten door te geven van de behaalde prijzen. Voor hen is het veel werk om alles in te voeren, en als dan een aantal leden niet eens de moeite nemen om hun (behaalde prijs) in te sturen is ook jammer van hun kostbare tijd. Juist van een aantal waar wij de spelregels voor hebben veranderd zien wij weinig of geen resultaat, dus gaan we ons bezinnen om het weer op de oude manier te doen van het beste resultaat. Heeft u een suggestie meld het aan de beheerders of moderators.

Grandslam,
Helaas constateren wij dat er van de Grandslam duiven maar een beperkt aantal is overgebleven. Ook hier gaan we brainstormen over hoe het volgend seizoen te handelen cq veranderen.
Een voorstel hebben wij al binnen. Harrie van Boxmeer heeft voorgesteld om de leden een jong uit zijn ringenlijst aan te wijzen (Let wel: de duiven zijn en blijven eigendom van Harrie) en dan op dezelfde manier te handelen als nu, dus een bepaald bedrag te betalen die dan in zijn geheel als geldprijzen worden vervlogen.

Volgens ons bied dit de volgende voordelen:
- Duiven groeien op in het zelfde milieu.
- Duiven vliegen onder dezelfde omstandigheden.
- Zijn niet afhankelijk van vervoer en verschillende leeftijden.

Mocht u andere idee├źn en of voorstellen hebben kunt u het ons laten weten.

Forumdag -Prijsuitreiking.
Van verschillende kanten de vraag kan de prijsuitreiking niet op een andere dag dan in oktober aangezien er dan al zoveel huldigingen zijn.
Wij denken zelf aan een uitwijk naar Februari of Maart.
Ook zoeken wij nog een locatie dus heeft u een geschikte locatie en lijkt het u wat neem dan contact met de beheerders op. Het enige waar u voor hoeft te zorgen is voor een bemanning aan de bar, al het andere word door ons geregeld.

Tom,
Velen hebben waarschijnlijk gelezen dat ons forumlid Tom ernstig is gedupeerd door een grote brand in een fabriekscomplex achter zijn huis. Tom was sinds enige jaren bezig met de opbouw van zijn Fondkolonie wat dit jaar resulteerde in een aantal prachtige prijzen op Barcelona. Mochten er onder onze (Fond ) leden mensen zijn die Tom met nieuw materiaal willen helpen neem dan contact met de beheerders op.

Aangezien we in de vakantie tijd zijn aangeland wensen wij u en uw familie een prachtige vakantie met veel zon toe.

team DuivenCompetitie.
ICT

Avatar gebruiker
Administrator
Administrator
 
Berichten: 1923
Geregistreerd: 13 nov 2009, 14:28
Woonplaats: I.C.T Ondersteuning

Keer terug naar Reportages en nieuwsbrieven.Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron