• Advertisement

Nieuwsbrief mei 2012Nieuwsbrief mei 2012

Berichtdoor ICT » 12 mei 2012, 07:44

Beste leden, hierbij een korte nieuwsbrief.

Helaas voor ons als DuivenCompetitie heeft Robert, na een goed gesprek aangegeven dat hij als beheerder stopt op de DuivenCompetitie. Wij wisten van tevoren dat het er een keer aan zat te komen, en wij als beheerders hoopten dat het nog lang zou uitblijven.

Zoals de meesten wel weten is Robert een samenwerkings verband aangegaan met Martin Kwakernaat en vergt de duiven-opleerservice ook een hoop tijd. Mede dank zij Robert zijn wij geworden wat wij nu zijn. Enkele voorbeelden: het portaal op de Dc, de style van het forum: wij zijn het enige forum die dit hanteren! Ook de regel met links boven aan de portaal is te danken aan Robert evenals de twitterbox. Deze is met ingang van heden komen te vervallen aangezien dit veel tijd vergde van Robert. In plaats hiervan staan er nu de banners van de sponsors.

Gelukkig heeft Robert ons toegezegd wel te blijven assisteren met het ICT gebeuren. Ook de GrandSlam zal hij blijven doen, onder zijn eigen naam.

Wij als beheerders zijn Robert veel dank verschuldigd voor de vele uren die hij aan de site heeft besteed, en wensen hem veel succes met zijn duivenopleerservice en zijn Duivenfotografie.

Robert: namens ons en de leden: hardstikke bedankt.
ICT

Avatar gebruiker
Administrator
Administrator
 
Berichten: 1923
Geregistreerd: 13 nov 2009, 14:28
Woonplaats: I.C.T Ondersteuning

Keer terug naar Reportages en nieuwsbrieven.Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron